JK1903 Makkara-makaronilaatikko

Keitä makaronit kypsiksi.

kuutioi makkara ja sipuli.

Kypsennä pannussa molemmat, lisää valutettu makaroni.

Tee maidosta ja kanamunista seos ja lisää mausteet.

Suolaa on tarpeeksi joten ole varovainen sen kanssa.

laita uuniin 200 astetta kansipäällä 20 min.
Ota kansi pois ja lisää juusto ja paista 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino ruispasta plus599g1918kcal71.9g377.5g14.4g71.9g
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)400g1382kcal47.9g283.7g6.4g32.8g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g67g599kcal0g0g66.6g0g
Uunilenkki 400g (Atria), annos 400g1332g2264kcal106.5g113.2g146.5g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g366g524kcal45.8g1.1g37.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1998g659kcal65.9g97.9g0g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g583g2272kcal169g11.7g169g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g19435kcal1026.2g1802.4g882.4g217g
Valittu annoskoko5560g9718kcal513.1g901.2g441.2g108.5g
Annoskoko puolitettuna2780g4859kcal256.6g450.6g220.6g54.3g
Arvot/100g100g175kcal9.2g16.2g7.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431497