Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g271kcal0g0g30.1g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 801g1182kcal172.3g0g54.5g0g
Vesi2204g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 801g236kcal4.5g42.5g1.6g15.2g
Kidneypapu keitetty 100g461g438kcal31.8g67.3g2.3g31.8g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g461g438kcal32.3g69.1g4.6g36.9g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 801g273kcal8.8g43.3g1.6g23.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g5672kcal499.4g444.4g189.4g214.2g
Valittu annoskoko5560g2836kcal249.7g222.2g94.7g107.1g
Annoskoko puolitettuna2780g1418kcal124.9g111.1g47.4g53.6g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179