Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green751g2442kcal180.3g368.2g7.5g90.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1853g649kcal18.5g126g9.3g25.9g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2004g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha501g832kcal95.2g0g50.1g0g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Lehtikaali 200g80kcal6.9g8.1g1.2g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g8139kcal608.4g1028.6g137.2g248.8g
Valittu annoskoko5560g4069kcal304.2g514.3g68.6g124.4g
Annoskoko puolitettuna2780g2035kcal152.1g257.2g34.3g62.2g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012