Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 339g111kcal2.1g18.9g0.7g8.6g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g15g53kcal2.7g6.6g3.3g1.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3002g1051kcal48g207.1g3g42g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 33g107kcal3g4.6g8.6g0.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 15g42kcal1.6g5.7g0.5g4g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g450g756kcal39.2g18g63g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11124g4493kcal199.4g571.6g159.4g120.2g
Valittu annoskoko5562g2247kcal99.7g285.8g79.7g60.1g
Annoskoko puolitettuna2781g1123kcal49.9g142.9g39.9g30.1g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219