Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1429g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1191g3418kcal39.3g809.7g2.4g101.2g
Sokeri 1429g5800kcal0g1427.5g0g0g
Voi 953g6910kcal11.3g3.8g774.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)524g660kcal57.6g1.6g47.2g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g76kcal0g18.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g33812kcal218.8g4541g1648.2g202.6g
Valittu annoskoko5568g16906kcal109.4g2270.5g824.1g101.3g
Annoskoko puolitettuna2784g8453kcal54.7g1135.3g412.1g50.7g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161