Vehnärieska pannulla

Sekoita suola ja jauhot kulhossa, lisää vesi, tarkista sopiva leivottava koostumus.

Anna kohota 0.5-2h.

Jaa taikina 4 osaan, kaulitse soikeaksi rieskaksi.

Kuumenna pannu, paista rieskoja ilman rasvaa molemmilta puolilta, kunnes leivissä on kauniita ruskeita tai mustia "täpliä".

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3120g10705kcal317.9g2184g37.4g109.2g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g21411kcal635.8g4368g74.8g218.4g
Valittu annoskoko5568g10705kcal317.9g2184g37.4g109.2g
Annoskoko puolitettuna2784g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Arvot/100g100g192kcal5.7g39.2g0.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295127