LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 879g1254kcal109.9g2.6g90.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1320kcal8g12g139.9g0g
Voi 112g812kcal1.3g0.4g91g0g
Katkarapu 1999g1367kcal288.6g0g22g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 799g2438kcal28g33.5g239.8g4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 400g1108kcal8g12g111.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton180g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Emmental, sinileima799g3038kcal231.8g0g231.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g22750kcal1352.2g126.8g1853g8.4g
Valittu annoskoko5568g11375kcal676.1g63.4g926.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna2784g5688kcal338.1g31.7g463.3g2.1g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996