Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3219g679kcal38.6g109.5g6.4g67.6g
Porkkanaraaste 200g1610g435kcal9.7g85.3g3.2g40.2g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g242g244kcal0g50.7g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever483g3265kcal4.8g5.8g357.4g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g9254kcal106.6g503.8g734.2g216.4g
Valittu annoskoko5568g4627kcal53.3g251.9g367.1g108.2g
Annoskoko puolitettuna2784g2313kcal26.7g126g183.6g54.1g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007