Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4776g1337kcal28.7g284.2g9.6g119.4g
Oliiviöljy 53g465kcal0g0g52.5g0g
Mustapippuri 19g54kcal2.1g7.3g0.6g5.1g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste716g2808kcal236.4g0g203.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g9328kcal534.4g583g532.4g249g
Valittu annoskoko5568g4664kcal267.2g291.5g266.2g124.5g
Annoskoko puolitettuna2784g2332kcal133.6g145.8g133.1g62.3g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922