Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g125g431kcal16.8g80.2g3.8g7.5g
Prinssinakki pirkka 300g75g181kcal2.4g2.4g15g0.2g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g100g256kcal15g1.6g21g0.2g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaatti, tuore31g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Feta, Arla Apetina 10 %50g90kcal10.8g0.5g5g0g
Paprika, punainen15g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1115g2061kcal94g186.4g96g20g
Valittu annoskoko557g1031kcal47g93.2g48g10g
Annoskoko puolitettuna279g515kcal23.5g46.6g24g5g
Arvot/100g100g185kcal8.4g16.7g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978