Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g92g131kcal11.5g0.3g9.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen167g55kcal5.5g8.2g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g42g146kcal5g29.6g0.9g1.3g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki125g138kcal31.3g0.6g1.3g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste48g171kcal13.8g0.8g13.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g83g134kcal6.7g3.3g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1115g1553kcal147.8g86.4g71.6g2.6g
Valittu annoskoko558g777kcal73.9g43.2g35.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna279g388kcal37g21.6g17.9g0.7g
Arvot/100g100g139kcal13.3g7.7g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850