LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Katkarapu 2000g1368kcal288.8g0g22g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 800g2440kcal28g33.5g240g4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 400g1109kcal8g12g112g0g
Sitruunamehu, laimentamaton180g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Emmental, sinileima800g3040kcal232g0g232g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11144g22767kcal1353.2g126.8g1854.6g8.4g
Valittu annoskoko5572g11383kcal676.6g63.4g927.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna2786g5692kcal338.3g31.7g463.7g2.1g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996