Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 3504g1373kcal35.7g246.7g7g89.4g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g526g999kcal13.1g18.4g94.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g561g1570kcal106.5g0.2g123.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras105g281kcal8.9g53.8g1.1g14.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g876g640kcal70.1g70.1g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11144g9724kcal468.6g778.4g469.8g207g
Valittu annoskoko5572g4862kcal234.3g389.2g234.9g103.5g
Annoskoko puolitettuna2786g2431kcal117.2g194.6g117.5g51.8g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154