Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 67g43kcal2.2g3.2g2.4g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g337g371kcal84.2g0g3.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.2g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g176kcal15.4g0.4g12.7g0g
Korppujauho 28g103kcal2.9g21g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g1393kcal209.8g50.6g37.6g3g
Valittu annoskoko558g697kcal104.9g25.3g18.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna279g348kcal52.5g12.7g9.4g0.8g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089