Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)11g101kcal0g0g11.2g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)300g90kcal3g12g1.2g0.6g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 150g532kcal2.8g4g56.9g0g
Basilika, tuore 7.5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g11g8.4kcal0.8g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g1523kcal16g43.2g139.2g4.6g
Valittu annoskoko558g761kcal8g21.6g69.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna279g381kcal4g10.8g34.8g1.2g
Arvot/100g100g137kcal1.4g3.9g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887