Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g120g144kcal21.6g2g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g3g8.4kcal0.3g0.5g0.6g0g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.6g0.2g0.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g1.9g0g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium75g263kcal12.7g48g1.6g4.5g
Flora ruoka kevyt & paksu75g45kcal0.7g3.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g1244kcal76.4g140.4g39.6g11g
Valittu annoskoko558g622kcal38.2g70.2g19.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna279g311kcal19.1g35.1g9.9g2.8g
Arvot/100g100g112kcal6.8g12.6g3.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273094