Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g219g50kcal0.9g11.6g0g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g98g20kcal0.6g3.7g0.3g1.4g
Kurkku, tuore87g8.7kcal0.5g1.5g0.1g0.6g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki87g70kcal11.4g1.7g1.7g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g14g35kcal2.2g0.2g2.8g0g
Salaatti, jäävuori tuore44g4.4kcal0.5g0.3g0.1g0.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g382kcal32.4g38.8g10g7.6g
Valittu annoskoko558g191kcal16.2g19.4g5g3.8g
Annoskoko puolitettuna279g96kcal8.1g9.7g2.5g1.9g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511