Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)1800g6300kcal234g1242g45g54g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1800g2988kcal342g0g180g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1800g1530kcal18g63g126g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g180g54kcal1.8g7.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g21744kcal1191.6g2624.4g703g108g
Valittu annoskoko5580g10872kcal595.8g1312.2g351.5g54g
Annoskoko puolitettuna2790g5436kcal297.9g656.1g175.8g27g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118