Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2335g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos47g336kcal0.2g0.2g37.4g0g
Paprikajauhe 12g38kcal1.7g2.1g1.5g4.4g
Lihaliemikuutio Maggi51g144kcal4.6g3.6g11.8g0.1g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g467g701kcal126.1g7g17.3g0.5g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g701g154kcal7g31.5g0g14g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g420g105kcal4.2g20.6g0.8g10.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Peruna, vanha, kuorittu 1168g889kcal22g181g2.3g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11172g4995kcal346.4g537g144g95.8g
Valittu annoskoko5586g2497kcal173.2g268.5g72g47.9g
Annoskoko puolitettuna2793g1249kcal86.6g134.3g36g24g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271