Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 96g849kcal0g0g96g0g
Kaurahiutale 320g1197kcal46.4g182.4g23.4g32g
Pellavansiemenrouhe,Risetti256g1280kcal63.7g85.2g73.7g72.7g
Mantelilastu (A la meira)200g1200kcal48g13.2g108g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2080g7137kcal212g1456g25g72.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11184g23624kcal792.6g3478g653.8g382.6g
Valittu annoskoko5592g11812kcal396.3g1739g326.9g191.3g
Annoskoko puolitettuna2796g5906kcal198.2g869.5g163.5g95.7g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640