Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona8.3g5.6kcal1g0.3g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl4.1g15kcal1.2g0g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.2g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.5g4.4kcal0.1g0.8g0g0.2g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.5g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Pirkka2.3g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.6g1.2kcal0g0.3g0g0g
Voi 0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl6.4g24kcal1.9g0g1.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g186kcal16.2g5.2g11g1.6g
Valittu annoskoko56g93kcal8.1g2.6g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g47kcal4.1g1.3g2.8g0.4g
Arvot/100g100g166kcal14.5g4.6g9.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334114