Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g31g36kcal1.9g1.6g2.5g0g
Hunaja 1.3g4.1kcal0g1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.9g6.3kcal0g1.5g0g0g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 5.6g2.4kcal0g0.4g0g0.1g
Manteli 0.5g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl1.6g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g154kcal7.8g10.8g8.6g0.6g
Valittu annoskoko56g77kcal3.9g5.4g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g39kcal2g2.7g2.2g0.2g
Arvot/100g100g138kcal7g9.6g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902