KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore44g86kcal8.2g0g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kanamuna, paistettu (pirkka)3.7g8.1kcal0.5g0g0.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 2.1g11kcal0g0g1.2g0g
Piparjuuri, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0g0.1kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g214kcal17.4g0.8g15.6g0.4g
Valittu annoskoko56g107kcal8.7g0.4g7.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g54kcal4.4g0.2g3.9g0.1g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.7g13.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715