Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk32g8.6kcal0.2g1.7g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g90kcal7.8g3.8g4.8g1g
Valittu annoskoko56g45kcal3.9g1.9g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g22kcal2g1g1.2g0.3g
Arvot/100g100g80kcal7g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803