Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen18g25kcal3.5g0g1.3g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)18g5.5kcal0.2g1g0g0g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g15g14kcal0.3g2g0.5g0g
Rypsiöljy 0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g109kcal8g6.4g5.4g0.2g
Valittu annoskoko56g55kcal4g3.2g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g27kcal2g1.6g1.4g0.1g
Arvot/100g100g97kcal7.1g5.7g4.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210