Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)14g25kcal2.7g0g1.5g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g24g14kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g133kcal6.4g3.4g9.8g0.8g
Valittu annoskoko56g67kcal3.2g1.7g4.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g33kcal1.6g0.9g2.5g0.2g
Arvot/100g100g119kcal5.7g3g8.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191