Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Tomaatti, tuore19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa6.2g19kcal1.4g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g56kcal3.4g3g3.2g1g
Valittu annoskoko56g28kcal1.7g1.5g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g14kcal0.9g0.8g0.8g0.3g
Arvot/100g100g50kcal3g2.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480