Jumpen omenamuffinsit VHH 111125

Seikoita kuivat ainekset erikseen.

Toisessa astiassa: kanamunat, rahka ja raastettu omena.

Sekoita yhteen hyvin ja laita esim.

silikoniseen muffinsivuokaan (Pieni tilkka rasvaa vuoan tai silikonin pinnalle helpottaa muffinsin irroittamista).

Paista uunissa n. 200 asteessa 10-15 min kunnes ruskistuvat hieman pinnaltaan.

Anna hieman jäähtyä ennen kuin otat vuoasta irti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.5g0.1kcal0g0g0g0.4g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g7.8g47kcal1.6g0.5g4.2g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%2.1g5.2kcal0.3g0.2g0.1g1g
Hampunsiemenet, kuoritut1.6g9kcal0.5g0.1g0.7g0.1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g10g6.7kcal1.1g0.4g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 14g4.8kcal0g1g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Erytritoli, fermentoimalla valmistettu (Fitnessfirst), annos 10g7.8g1.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g188kcal10g6g12.2g3.8g
Valittu annoskoko56g94kcal5g3g6.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna28g47kcal2.5g1.5g3.1g1g
Arvot/100g100g167kcal8.9g5.3g10.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258085