Pannukakku

1. Kaada maito suureen kulhoon
2. Riko kananmunat ja lisää maitoon, sekoita
3. Lisää sokeri, suola (1tl), leivinjauhe (1tl)
4. Lisää jauhot pikkuhiljaa, koko ajan sekoittaen
5. Lisää margariini/voi
6. Sekoita hetki, kaada pellille ja laita uuniin n. 200 astetta 35-45min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Jv1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 6g7.5kcal0.7g0g0.5g0g
Kevytmaito (Lidl) (Milbona)35g16kcal1.1g1.7g0.5g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.10g33kcal1.3g6.5g0.2g0.4g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g2.7g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g173kcal6.2g22.4g6.4g0.8g
Valittu annoskoko56g87kcal3.1g11.2g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g43kcal1.6g5.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g154kcal5.5g19.9g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278035