Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g9g14kcal1.4g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g93kcal5.8g8.8g3.4g0.6g
Valittu annoskoko56g46kcal2.9g4.4g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g23kcal1.5g2.2g0.9g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5.2g7.8g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479