Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g38g9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 9g3.1kcal0g0.6g0g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 5.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g45kcal1g4.6g2g2g
Valittu annoskoko56g22kcal0.5g2.3g1g1g
Annoskoko puolitettuna28g11kcal0.3g1.2g0.5g0.5g
Arvot/100g100g40kcal0.9g4.1g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847