Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g10g46kcal0.8g6.9g1.7g0.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Liivatelehti, gelatiini0.6g2kcal0.5g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl7g4.2kcal0.3g0.4g0.2g0g
Maitorahka (Pirkka)23g16kcal2.8g0.9g0.1g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g1.4g5.6kcal0g1.2g0.1g0g
Vadelma 6.6g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0.2g
Mustikka metsä- 3.7g1.7kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g202kcal9g19.8g9.6g1.4g
Valittu annoskoko56g101kcal4.5g9.9g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g51kcal2.3g5g2.4g0.4g
Arvot/100g100g179kcal8g17.6g8.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475