Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g16g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.9g6.7kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g111kcal10.6g5.2g5.2g0.4g
Valittu annoskoko56g56kcal5.3g2.6g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g28kcal2.7g1.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g98kcal9.4g4.6g4.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585