Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g9g32kcal0.7g6.8g0.2g0.3g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.7g0.9kcal0g0g0.1g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka5.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g13g34kcal3.9g0.3g2g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g140kcal9.4g14.8g4.8g0.6g
Valittu annoskoko56g70kcal4.7g7.4g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g35kcal2.4g3.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g125kcal8.3g13.1g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315