Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 36g46kcal7.6g0g1.6g0g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g48kcal0.3g0.4g5.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g202kcal16g1.4g14.6g0.2g
Valittu annoskoko56g101kcal8g0.7g7.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g51kcal4g0.4g3.7g0.1g
Arvot/100g100g179kcal14.2g1.2g12.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061