Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.9g5.8kcal0g1.4g0g0g
Ruislese 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0g0.3g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g33g110kcal4.5g21g0.8g2g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g261kcal9.6g45.4g4.2g4.6g
Valittu annoskoko56g130kcal4.8g22.7g2.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna28g65kcal2.4g11.4g1.1g1.2g
Arvot/100g100g232kcal8.5g40.3g3.7g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268991