Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 15g33kcal2.8g0g2.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.3g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g117kcal6.6g6.6g7g0.6g
Valittu annoskoko56g58kcal3.3g3.3g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g29kcal1.7g1.7g1.8g0.2g
Arvot/100g100g103kcal5.9g5.9g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082