Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g19g29kcal3.9g0g1.7g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g5.5g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g7.4g4.2kcal0.1g1g0.1g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste4.1g15kcal1.2g0.1g1.2g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g184kcal12.8g18.2g7.2g1g
Valittu annoskoko56g92kcal6.4g9.1g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g46kcal3.2g4.6g1.8g0.3g
Arvot/100g100g164kcal11.4g16.2g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444