Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas4.7g12kcal0.8g1.6g0.3g1.4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl9g33kcal1.3g6g0.3g0.5g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Dolmio Light Classico Bolognese12g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)9g27kcal2.9g0g1.6g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).7g7.7kcal1.8g0g0.1g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g1.2g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Hillosipulisäilyke 1.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g212kcal14.2g17.4g9.2g4g
Valittu annoskoko57g106kcal7.1g8.7g4.6g2g
Annoskoko puolitettuna28g53kcal3.6g4.4g2.3g1g
Arvot/100g100g187kcal12.6g15.4g8.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610