Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g9g18kcal1.8g0g1.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g21g11kcal0.6g1.3g0.4g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1g9kcal0g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g85kcal5.2g3.6g5.2g0.6g
Valittu annoskoko57g42kcal2.6g1.8g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g21kcal1.3g0.9g1.3g0.2g
Arvot/100g100g75kcal4.6g3.2g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333