Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g3.9g14kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Ruisjauho Pirkka3.2g10kcal0.3g2g0.1g0.5g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka6.7g23kcal0.9g4.5g0.2g0.3g
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi8.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Heinz ketsuppi3.4g3.4kcal0g0.8g0g0g
Chilikastike (Hp)0.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti12g17kcal2.2g0.1g0.6g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka5.1g2.9kcal0g0.7g0g0.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g3g10kcal0.6g0g0.9g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%7.5g21kcal2.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g239kcal14g22.6g9.8g2g
Valittu annoskoko57g120kcal7g11.3g4.9g1g
Annoskoko puolitettuna28g60kcal3.5g5.7g2.5g0.5g
Arvot/100g100g211kcal12.4g20g8.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890