Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 7g9kcal0.6g1.2g0.1g0.4g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka0.9g1.6kcal0g0.1g0.1g0.1g
Maissi jyvät 12g17kcal0.3g3g0.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g10g14kcal1.6g0.1g0.8g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g94kcal5g9g3.6g1.8g
Valittu annoskoko57g47kcal2.5g4.5g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna28g24kcal1.3g2.3g0.9g0.5g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213754