Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 18g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 18g23kcal3.6g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g16g5.5kcal0.3g1.1g0g0.2g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g5.3g21kcal1.5g0.1g1.6g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g113kcal11.2g3g6g1.2g
Valittu annoskoko57g56kcal5.6g1.5g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g28kcal2.8g0.8g1.5g0.3g
Arvot/100g100g99kcal9.9g2.6g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374