Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen14g20kcal2.7g0g1g0g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)14g5.5kcal0.2g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%7g12kcal0.5g0.1g1.1g0.1g
Tomaatti, tuore7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g84kcal7g4.2g4.2g1g
Valittu annoskoko57g42kcal3.5g2.1g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g21kcal1.8g1.1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g75kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475