Mahnun kanakeitto

1. Paista kanat öljyssä kattilan pohjalla.

2. Lisää vesi ja kanaliemikuutiot.

3. Kun vesi on alkamassa kiehua, lisää perunasipulisekoitus.

Anna lämmetä ja lisää sulatejuusto.

4. Kun juusto on sulanut, ruoka on valmista.

Itse annan keiton porista ~40 minuuttia, jolloin perunat ja sipulit hajoavat keittoon ja keitto on pehmeätä.

Mausta mielesi mukaan timjamilla, kurkumalla ja curryllä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3630 grammaa

Kukkoruusti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria13g18kcal2g0.3g0.9g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Apetit peruna-sipuli-sekoitus 500 g16g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g6.2g10kcal1.1g0g0.6g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g82kcal6.8g5.2g3.6g0g
Valittu annoskoko57g41kcal3.4g2.6g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna28g20kcal1.7g1.3g0.9g0g
Arvot/100g100g72kcal6g4.6g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232984