Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g45g65kcal9.9g0g2.7g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola5g8kcal0.4g0.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g5g17kcal0.7g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g181kcal22g0.6g10g0g
Valittu annoskoko57g90kcal11g0.3g5g0g
Annoskoko puolitettuna28g45kcal5.5g0.2g2.5g0g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955