Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 16g3.8kcal0.3g0.3g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton13g14kcal2.8g0g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 6.2g11kcal0.5g0.1g0.9g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g119kcal8.8g1.8g7.6g1.6g
Valittu annoskoko57g60kcal4.4g0.9g3.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g30kcal2.2g0.5g1.9g0.4g
Arvot/100g100g106kcal7.8g1.6g6.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315