Aurajuustogratinadi

Lisää rasva kasariin ja sen jälkeen vehnäjauho.

Kypsennä, älä anna ruskistua.

Lisää ruokakerma, vesi, keltuainen ja valkopippuri.

Anna kiehua muutama minuutti.

Tarkista suola ja muu mauste.

Kaada kastike kasvisten (750g) päälle.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Sitten uuniin 250C.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Hyasintti0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1.4g8.8kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Maustettu ruokakerma aura (Valio), annos 250g23g26kcal0.5g0.7g2.3g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1.9g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Polar-juusto 15%9g24kcal2.9g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g143kcal7.8g4.2g10.4g0.2g
Valittu annoskoko57g71kcal3.9g2.1g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna29g36kcal2g1.1g2.6g0.1g
Arvot/100g100g125kcal6.9g3.7g9.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217326