Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g26g5.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g7.3g3.5kcal0g0.9g0g0g
Hunaja 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g46kcal0.8g5.6g2.2g1.2g
Valittu annoskoko57g23kcal0.4g2.8g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g12kcal0.2g1.4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g41kcal0.7g4.9g1.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314