Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Tomaattimurska 18g5.2kcal0.1g0.9g0g0.3g
Polar 15% juustoraaste (150g)3.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g100kcal8.2g4.8g5g1g
Valittu annoskoko57g50kcal4.1g2.4g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g25kcal2.1g1.2g1.3g0.3g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200